fbpx

 Politica de returnare

Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati produse online. Daca nu sunteti multumit de produsele cumparate, le puteti returna si va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra. 

Pentru acest lucru, trebuie sa :

1. Ne anuntati in scris intentia de returnare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 zile de la primirea produsului.

2. Trebuie sa returnati produsele nefolosite la adresa indicata in pagine de contact.

3. Dupa returnarea produselor, contravaloarea acestora va fi platita in contul indicat de dumneavoastra in termenul legal de 30 de zile.

In această perioadă, va rugam sa aveti grija de produs si de ambalajul acestuia. Puteti desface si folosi produsele numai in masura in care este necesar sa luati o hotarare daca doriti sa pastrati sau nu produsul. Daca utilizati dreptul de returnare, produsul trebuie sa contina toate pachetele livrate si ca acestea sa fie in aceiasi conditii in care v-au fost livrate (cel mult 1 produs poate fi desigilat, in scop de testare). Nu sunt acceptate produse deteriorare, scrise pe ele sau modificate de orice alta forma.

Costurile de returnare nu se ramburseaza. Va recomandam să solicitati un document de la firma de curierat cu care veti face returnarea. Clientul este raspunzator pentru orice daune, furt sau pierdere pe parcursul returnarii produselor.  

 DISCLAIMER

Rezultatele privind pierderea in greutate ilustrate pe acest site nu reprezinta rezultate medii sau statistice ale administrarii suplimentului alimentar promovat. Va sunt prezentate cazuri particulare, unde pentru obtinerea rezultatelor descrise este posibil sa fi contribuit si factori aditionali, precum o dieta echilibrata si/sau exercitiile fizice. Rezultatele medii de pierdere in greutate nu au cuprinse intr-un studiu stiintific realizat pe un esantion reprezentativ astfel incat sa se poata stabili statistic o valoare medie de pierdere in greutate.

Rezultatele de pierdere in greutate obtinute pot varia de la persoana la persoana.

 General

Produsele nutritionale Herbalife nu sunt menite sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna boli. Este normal ca un organism hranit zilnic cu nutritia necesara sa aiba o stare generala buna.

 Rezultate

Toate rezultatele de controlul greutatii prezentate sunt reale, adevarate si pot fi verificate. Persoanele au obtinut rezultate de slabire folosind produse Herbalife si nu prin alte metode. Rezultatele prezentate nu sunt unele standard.

 Utilizare

Produsele Herbalife achizitionate sunt insotite de informatii detaliate referitoare la modalitatea de consum pentru a obtine rezultate optime in programele de controlul greutatii. Cele mai bune reultate se obtin prin combinarea programelor de control al greutatii cu o dieta sanatoasa si echilibrata din punct de vedere caloric si activitate fizica moderata. Dupa atingerea rezultatului dorit este necesara o perioada de mentinere egala in timp cu programul de control al greutatii, dar nu mai mica de trei luni. Programul de mentinere consta in inlocuirea shake-ului nutritiv de seara cu o masa traditionala sanatoasa, echilibrata din punct de vedere caloric. Persoanele care dupa dupa un program de slabire adopta obiceiuri alimentare defectuoase prezinta riscul de a lua din nou in greutate.

Produsele Herbalife respecta legea etichetei si a megadozajului. Eventualele contraindicatii sunt prezentate pe eticheta.

Produsele Herbalife sunt destinate persoanelor adulte si sunt etichetate în consecinta. In acest moment Herbalife nu comercializează o gama de produse destinate copiilor. Produsele existente nu se pot achizitiona in vederea utilizării lor de catre copii, cu exceptia cazului in care exista o  recomandare medicala din partea medicului in evidenta caruia se află respectivul copil si se vor administra doar sub supravegherea acestuia.

 Garantia

Herbalife garanteaza calitatea produselor Herbalife si certifica faptul ca produsele sunt fabricate la cele mai inalte standarde de prospetime si puritate pentru intrebuintarea acestora de catre clienti. Suntem convinsi ca produsele vor fi considerate satisfacatoare din toate punctele de vedere de catre clientii nostrii. Totusi, daca dintr-un motiv anume, un client nu este pe deplin satisfacut de oricare produs Herbalife achizitionat, acesta poate solicita vanzatorului o restituire a sumei platite pentru acel produs in termen de 30 de zile de la data la care a primit produsul.

Aceasta grantie nu se aplica in cazul produselor distruse intentionat sau folosite incorect.

 Boli grave si Afectiuni

Persoanele care sufera de boli sau afectiuni vor respecta cu prioritate indicatiile medicului curant referitoare la utilizarea a produselor Herbalife.

Scroll to Top
Deschide chat